alle ballen even laten vallen: verwenavond langdurig (ver)zorgenden

18-10-2019 - Birgit Post
Zorg jij langdurig voor een ander, je partner, ouder of kind en heb je behoefte aan iets leuks?
DAN IS DEZE AVOND VOOR JOU!
Even ontspannen met koffie, taart, massage, voetreflex, schoonheidsbehandeling, en........... 10 minuten op de tafel bij mij! Datum 21 november, Tijd 19;30 - 21:30 Plaats Inloophuis de Ontmoeting Kattenbroek
Deze avond is georganiseerd in het kader van het thema "alle ballen even laten vallen" Elke 3e donderdagavond van de maand organiseert het inloophuis "de Ontmoeting Kattenbroek" in samenwerking met GGD De gezonde wijk Kattenbroek en Indebuurt033 Noord bijeenkomsten rondom dit thema. Elke avond komt een andere deskundige en een ander aspect van even de rust opzoeken en de boel de boel te laten aan bod. Ditmaal worden die mensen in het zonnetje gezet, die gewoonlijk niet de tijd hebben of zichzelf de tijd niet gunnen om aan zichzelf te denken. Plan de avond vrij en regel oppas of hulp en kom eens lekker genieten van het aanbod.
Jullie heben het verdiend!  Stuur een mail naar info@inloophuisdeontmoeting.nl om aan te melden of voor meer informatie.  Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats vanwege de kleine ruimte.
Als je bij mij op de tafel komt , dan hoef je even helemaal niets en zal ik je in een toestand brengen waarbij het lichaam tot rust komt en je hoofd even stil is.
Tot  21 november