Patiëntenervaringen

Onderstaand vindt u een aantal ervaringen van patiënten die bij mij in behandeling zijn geweest.

 

Wendy (32)

"Na de bevalling zette ik uit angst mijn bekken op slot. Ik kreeg pijn en kon niet goed lopen. Birgit leerde mij welke spieren ik moest ontspannen en welke ik juist meer moest spannen. Nu sport ik weer, nadat ik eerst nog bij Birgit in groepsverband heb geleerd waar ik op moest letten. Lopen gaat nu weer zonder problemen, ik sport weer en bij pijn weet ik wat ik moet doen"

 

Jeantine (46)

"Heb je doorzettingsvermogen en durf je de confrontatie aan met jezelf (en Birgit) dan leer je controle, beheersing en vertrouwen terug te krijgen in hoofd en lijf. Geen nee meer hoeven verkopen is fijn. Verwacht niet meteen wonderen, maar gun jezelf de tijd"

 

Erwin (52)

"Een tijdje geleden had ik last van een vervelende nekpijn die uitstraalde naar mijn hoofd.

Met een goede combinatie van moderne ademhalingstechnieken en klassieke fysiotherapie leerde Birgit mij meer in mijn lichaam te zitten. Hierdoor kreeg ik langzamerhand steeds meer controle op de pijn- en spanningszones.

Ook leerde ik de (stress) factoren en signalen herkennen die de oorzaak waren van de vastzittende spieren. Na 6 sessies was de hoofdpijn bijna helemaal weg. Birgit heeft me geleerd op tijd even rust te nemen en met praktische oefeningen kan ik overal en op ieder moment even het lichaam laten ontspannen"