Groepslessen ademen en bewegen met aandacht

De groeplessen worden gegeven op de DINSDAG in de oefenzaal van Fysio Centrum Hoogland.  Tijd: 19:00 - 20:00. 

De lessen, gebaseerd op de Methode Van Dixhoorn, bieden de mogelijkheid om je bewust te worden van lichamelijke- en mentale spanning en deze te verlagen. Een verlaagde spanning vergroot de belastbaarheid en kan je energieker en stressbestendiger maken. Mensen die overspannen of gestresst zijn, niet goed kunnen ontspannen, hun lijf niet goed voelen of een burn-out hebben, kunnen daarom veel baat hebben bij deze vorm van adem- en ontspanningstherapie.

 

Tijdens de lessen ervaar je spanning veel bewuster en leer je hoe je spanning kunt voorkomen, verminderen of er anders mee kunt omgaan. Je traint basisvaardigheden die nodig zijn om gezonde keuzes te maken en herstel te bevorderen. 

Deze lessen zijn ook bedoeld om te volgen na een individuele behandeling ter opfrissing of als onderhoud.
Iedereen kan meedoen. Je betaalt per les of koopt een kaart van 5 of 10 lessen.

 

Heb je interesse in deze trainingen? geef je op door middel van het aanmeldformulier.
Voor de groepslessen ademen en bewegen kun je een gratis les proberen. Vermeld dan "gratis proefles" bij je aanmelding. 

Kosten en informatie.

 

Fysiotraining

De praktijk biedt naast individuele begeleiding fysiotraining aan. Deze training is o.a.bedoeld voor mensen die moeite hebben met sporten of bewegen door pijn, beperking of chronische ziekte of als voorbereiding of herstel van een operatie.
Aandacht ligt hierbij op * mindful bewegen  * vastzetten van de romp voor kracht zetten of bewegen * uitleg doel oefeningen. Het programma is wisselend en wordt aangepast aan elk individueel niveau, dus voor iedereen leerzaam en effectief.

De groepslessen van een uur worden gegeven in Fysio Centrum Hoogland.
Er is een minimum van 2 en een maximum van 4 personen per training. Op dit moment is er fysiotraining op maandagavond van 18:30 - 19:30. 

Kosten en informatie